En Nod på Dagar om Lagar 2021 eller en gruppbiljett för alla anställda /partners /studenter:

Distans lite varstans – är en möjlighet vi vill ge årets deltagare på Dagar om lagar 4- 5 november.  Årets tema blir ”Hälsodata” vilka möjligheter och svårigheter åtkomst kan ge. Även en blick mot horisonten för att begrunda om molnen skymmer sikten kommer att ske.

Du kan deltaga på fysiskt och digitalt – beroende på vad FHM rekommenderar.  Vi hoppas kunna upprätta noder runt om i Sverige där man kan sitta tillsammans och deltaga, vi kommer att sätta upp en lista på de noder som finns tillgängliga. Är man med i en nod är det kostnadsfritt deltagande, kostnader för mat och kaffe kan tillkomma. Vissa organisationer kommer att köpa gruppbiljetter som medför fritt deltagande digitalt för de personer som tillhör den organisationen. ( Samma ändelse på eposten )

Intäkterna från DoL har av tradition använts till Stipendier för SFMI medlemmar/  studenter och forskare som vill deltaga i Informatik konferenser publicera/ presentera sin arbeten Nationellt och Internationellt. 

 NOD engagemang:

Vi har därför i år en förhoppning att ni som vill uppträda som en nod också ger ett bidrag till detta efter egen förmåga, tag kontakt med Lars Lindsköld eller Annika Terner för hur man går till väga. Som nod exponeras du i programmet och får tillgång till allt material som föredragshållarna är villiga att dela med sig av – inkluderat själva föreläsningen som inspelat material och åtkomst till detta fram till DOL 2022. Du kommer att presenteras som aktuella noder på www.sfmi.se . Som Nod godkänner du vilka deltagare som har åtkomst till noden.

Organisationer kan även köpa ”gruppbiljetter” som ger alla anställda/partners/  kunder/ studenter åtkomst till alla föreläsningar på DoL , samt möjlighet att lyssna på dom även i efterhand. Vi önskar dock att man anmäler sig via hemsidan – så vi har möjlighet för att sända ut uppdateringar om programmet, samt länk till eventet.  Som organisation kommer du att finnas med på anmälningssidan. Ni kan senare t.ex använda enstaka föreläsningar som innehåll på event,  arbetsplatsträffar eller som en lektion för studenter

Nedan listar vi de aktuella bidragen som vi önskar från olika organisationer. Vi sänder elektronisk faktura från SFMI.

Regionerna :

Region Stockholm, Region Skåne och Region Västra Götaland. 20 000 kr

Övriga regioner 10 000 kr

Kommunerna:

Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala 10 000 kr

Övriga kommuner 5 000 kr

 Kommunalförbund – Slå en signal.

Universitet:

20 000 kr

Högskolor:

10 000 kr

Regionarkiven

5000 kr

Non profit, övriga Myndigheter och företag – efter egen förmåga 😊

Upplysningar eller om du vill bli en nod eller köpa gruppbiljett hör av dig till.

Annika Terner tfn: 70 248 82 82

e-post. Annika_Terner@hotmail.com

 Lars Lindsköld, tfn, 0705 406520
e-post: lars.lindskold@vgregion.se

 

Konferenskommitté:
Magnus Fogelberg, Medicinsk rådgivare, FVM-VGR
Lena Jönsson, Jurist, Region Dalarna
Lars Lindsköld, Sekreterare SFMI. Regional Utvecklare, EFMI Institutionen member officer
Peter Nilsson, Avdelningsföreståndare Regionarkivet i Västra Götaland och Göteborg, Vänersborg.

Erika Memborn, Jurist, Skatteverket

Johanna Rydbäck, Jurist, inspektör vid IVO
Anders Thurin, Läkare, VGR, ledamot Svenska läkarförbundet., SFMI

Annika Terner, SFMI

Ps; som personlig medlem i SFMI så är det gratis – även möjlighet till deltagande utan gruppbiljett eller nod tillhörighet – då kostar det 150 kr per dag, Är du med båda dagarna så kan du sända in dina kvitton till SFMI och få medlemskap för år 2021.

Svensk Förening för Medicinsk Informatik
info@sfmi.se